INNEHOLDER SPONSEDE PRODUKTER

Jeg har vært så heldig å få plukke meg ut noen fine posters med rammer! Jeg elsker hvordan de pryder veggen her. Jeg har laget meg et lite arbeidsområde, og det var virkelig på tide å få noe opp på veggene her i studentboligen vår. Desenio er en nettbutikk jeg har vært innom og forelsket meg i sikkert hundrevis av ganger, og de har noe til enhver smak der inne. Jeg er veldig glad i bilder med tekst, som de har maaasse av der inne. Dersom du er usikker kan du ta en titt på kategorien «Inspirasjon», hvor det ligger bilder av forskjellige kombinasjoner av bilder.

Jeg har selvfølgelig en rabattkode på lur til dere, noe jeg håper dere blir glade for. Koden «EMSKAGET» gir deg 25% rabatt hos Desenio mellom 10-12.oktober (Koden gjelder ikke handpicked/collaboration posters eller rammer). Frakten blir gratis dersom du handler for over 599kr 

 

 

Hva synes dere? Jeg er i hvertfall utrolig fornøyd med resultatet, og gleder meg til sene kvelder på mitt lille «hjemmekontor». Den dagen Jørgen og jeg flytter hjem igjen i ny leilighet (herregud, det begynner å nærme seg nå), vil vi heldigvis ha enda større frihet til å kunne ordne i leiligheten som vi selv vil med tanke på maling av vegger og opphenging av bilder. Da vil også disse fine bildene få en hedersplass!